Op zaterdag 3 juni geeft wethouder Marcelle Hendrickx het officiële startschot voor amateurkunstmaand Tilburg Toont en de Tilburgse Muziekmarathon. In De Poorten geniet je vanaf 15.00 tot 22.00 uur van diverse previews van Muziekmarathon-onderdelen. De toegang is gratis.

Bijzonder is dat tijdens de Ouverture van de Tilburgse Muziekmarathon in wijkcentrum de Poorten aan de Hasseltstraat om 17.30 uur een diner verzorgd worden door Resto vanHarte. Dit diner zal muzikaal omlijst worden door twee flamenco gitaristen en het duo ‘Sas en Jorg’. Reserveer snel en waan jezelf in een Michelin sterrenrestaurant op budgetvriendelijk niveau met een professionele muziekact als extra ambiance!!

Bekijk alvast een Youtube video van Sas en Jorg.

3 Weken lang Muziekmarathon
Om de samenhang in de hele gemeente te versterken, vindt dit jaar voor het eerst een uniek muzikaal evenement plaats: de Tilburgse Muziekmarathon. Het concept: vanaf donderdag 1 juni (in de Tilburg Toont-maand) drie weken lang elke dag in een andere wijk zo’n zes uur lang overal muziek. Van huiskamerconcerten bij eenzame ouderen en minifestivals tot pluktuinconcerten en open podia voor jongeren. Alles kan, als het maar verbindt. Kijk hier voor meer informatie en het hele programma.


Het is niet mogelijk op dit bericht te reageren