Vacatures die in de wereld om ons heen aangeboden worden gaan overwegend uit van beschreven werkzaamheden en competenties. Maar wat nou als je werk zoekt wat aansluit bij jouw eigen talenten, kennis en omstandigheden? Is het mogelijk dat werk meer aangepast wordt aan jouw talenten, dan dat jij je aan werk moeten aanpassen?

Als deze vragen je bezig houden en je al langere tijd op zoek bent naar een passende werkomgeving, kom dan zaterdag 10 juni tussen 15.00 en 17.00 uur naar de Buurt Boost van Resto-013 in MFA De Poorten, Hasseltstraat 194. Je ontmoet boeiende en leuke mensen en samen zoek je tijdens een informatieve bijeenkomst een andere, creatieve, op maat gesneden manier om werk en mensen met elkaar te verbinden: werk dat zich aanpast aan jouw capaciteiten en mogelijkheden. De toegang is gratis. Wil je na afloop van de bijeenkomst om 17.30 uur voor een bescheiden bedrag mee-eten, reserveer dan wel even via onze website.


Buurt Boost
‘Geef je Buurt een Boost’ bestaat uit een serie activiteiten die Resto VanHarte in anderhalf jaar tijd uitrolt in twintig steden in Nederland. Het doel is om buurtbewoners te betrekken en te activeren en de buurt zo een boost te geven. In dat kader organiseerde Resto-013 in februari rond het thema ‘Leren in de Buurt’ een driegangen diner in MFA De Poorten, waar aanbieders van cursussen en opleidingen vertelden wat ze de buurt konden bieden. Op 11 maart hebben we meegedaan aan NL Doet om de omgeving van MFA De Poorten zomerklaar te krijgen.

En voor zaterdag 10 juni staat de volgende Buurt Boost gepland in MFA De Poorten. ’s Middags van 15.00 tot 17.00 uur met de uitnodiging om aansluitend om 17.30 uur aan te schuiven voor het diner. Thema is dit keer ‘Werk’.
Geef je Buurt een Boost is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Resto-013, wie zijn we?
Resto-013 is een organisatie die mensen op 4 locaties, 6 avonden per week een vers bereide, gezonde driegangen maaltijd aanbiedt voor een prijs die voor iedereen betaalbaar is.
Naast het serveren van een betaalbare en smakelijke maaltijd biedt Resto-013 vooral ook een ontmoetingsplek, met het doel het sociaal isolement te bestrijden en de cohesie in de buurt te vergroten. Rondom de maaltijden geven we o.a. voorlichting over het omgaan met een klein budget en over gezond koken. We bieden werk- en leertrajecten aan vrijwilligers, waarmee mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en/of de kansen op betaalde arbeid worden vergroot. Een en ander is geïnitieerd door de landelijke organisatie van Resto VanHarte, die al ruim 10 jaar actief is in Tilburg.


Het is niet mogelijk op dit bericht te reageren