Woensdag 26 januari gaven onze horecamanager Gino en Resto-013 collega Patricia elkaar het jawoord. Dat werd die dag bescheiden gevierd met familie en vrijwilligers van Resto-013.

Wat Gino en Patricia niet wisten was dat het Resto-013 team in het diepste geheim een verrassingsfeest voorbereidde. Woensdag 14 februari, Valentijnsdag, werd het bruidspaar getrakteerd op een walking diner bij de Tongerlose Hoef. Naast familie, Resto-013 gasten en vrijwilligers waren zelfs Resto VanHarte collega’s uit Amsterdam van de partij.

Er werd volop gedanst op de muziek van Jessica en Janny. En natuurlijk had het Resto-013 team een speciaal lied voor het bruidspaar ingestudeerd. Na de smakelijke gerechtjes werd de avond afgesloten met een fantastische bruidstaart. Al met al was het een fantastisch trouwfeest.

 


Het is niet mogelijk op dit bericht te reageren