16 februari 2017 – Donderdag ontving Resto VanHarte de cheque van de Postcode Loterij tijdens het Goed Geld Gala 2018. Dankzij de loterijdeelnemers ontvangen 112 goededoelenorganisaties die werken aan een betere wereld een financiële bijdrage. Van ieder lot gaat de helft naar het goede doel.

Foto: vlnr: Rob Kars (directeur Resto VanHarte), Nicolette van Dam (ambassadeur Postcode Loterij), Fred Beekers (oprichter en ambassadeur Resto VanHarte)
Roy Beusker Fotografie

Jaarlijkse bijdrage Resto VanHarte
Resto VanHarte is enorm blij met de jaarlijkse bijdrage. Zo kunnen wij onze doelstelling realiseren, namelijk een samenleving zonder eenzaamheid en sociaal isolement, waarin iedereen meedoet, ongeacht leeftijd, afkomst of geloof. Wij streven ernaar dat Resto VanHarte op veel meer plekken in Nederland van grote betekenis kan zijn.

Om dat te kunnen realiseren worden buurtbewoners steeds meer eigenaren van hun Resto. Dat kan alleen als zij zich als gast gewaardeerd voelen en ook aan de basis staan van de organisatie, het uitbouwen en de exploitatie van het Resto. Deze werkwijze is volgens ons hét beste recept voor een duurzame inbedding van Resto VanHarte in buurt en stad. De bijdrage van de Postcode Loterij is voor Resto VanHarte onontbeerlijk om meer mensen te bereiken en hen opnieuw te verbinden met hun sociale omgeving.

Dank aan alle deelnemers van de Postcode Loterij!


Het is niet mogelijk op dit bericht te reageren