Maandag 19 maart volgden de vrijwilligers van Resto-013  de workshop ‘Voedselveiligheid’.

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Point. De Nederlandse vertaling is: gevarenanalyse en kritische controlepunten. Het is een voedselveiligheidssysteem dat producenten hanteren om te voorkomen dat voedsel onveilig wordt. Hierbij wordt van elke fase in de productie in kaart gebracht wat er fout kan gaan en hoe dit kan worden voorkomen.

Het is een interactieve workshop waarbij onze Resto-013 vrijwilligers zich richten op de vraag: ‘hoe werk je optimaal hygiënisch en zorg je voor ‘veiligheid’ van de gasten’. Met inzicht in de risico’s en verantwoordelijkheden weten zij hoe ze optimaal kunnen functioneren en onze gasten de best mogelijke service kunnen bieden.

De workshop ‘Voedselveiligheid’ is een van de workshops die de Resto-013 vrijwilligers via de Resto VanHarte Academie kunnen volgen.


Het is niet mogelijk op dit bericht te reageren