Hallo, ik ben Wieke Cameron en ben sinds half februari 2018 met heel veel plezier en enthousiasme werkzaam
als nieuwe Restomanager voor alle locaties in Tilburg en Den Bosch. Hier kan ik mijn ervaringen uit het verleden, manager bij een grote rechtsbijstandorganisatie en eigenaar van een restaurant in fresh food, ontwikkelen naar werken vanuit mijn hart.

Ik ben er trots op hoe goed en professioneel de restaurants al draaien en snel groeien.  Samen met de vrijwilligers zal ik ervoor zorgen dat de processen geoptimaliseerd gaan worden voor toekomstbestendigheid, meer buurtmobilisatie en groei, zodat iedereen weet wat een fantastisch concept Resto VanHarte is en bij ons kan aanschuiven voor een belevenis, verzorgd door het hart van de organisatie, namelijk alle gepassioneerde vrijwilligers!

Elke dag (m.u.v. zondag) verzorgt Resto-013 een gezond driegangendiner bereid met dagverse ingrediënten.
Zij maken alles echt vers met veel liefde en plezier en zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt.

Wil je sociale partner, vrijwilliger of bedrijfspartner worden, of ons op een andere manier ondersteunen en
samen met ons werken aan dit fantastische concept? Bel me dan op 06-46474708 of stuur een e-mail naar w.cameron@restovanharte.nl voor de mogelijkheden.

De maand april staat landelijk in het teken van gezondheid en daarom ga ik op vrijdag 13 april koken op de Tongerlose Hoef samen met Gino & de vrijwilligers. Tijdens dit walking health dinner verzorgen we ook
voorlichting over gezondheid. Kom ook en proef de sfeer en het lekkere eten!


Het is niet mogelijk op dit bericht te reageren