Ja, zodat de kok weet op hoeveel gasten hij kan rekenen.

De maaltijd is inclusief een kan water op de tafels. Alle overige dranken kunt u zelf bij de bar van de locatie bestellen en afrekenen, niet bij de medewerkers van Resto-013.

Ja, wel dient je dit vooraf bij het online of telefonisch reserveren door te geven.

Ja, Resto-013 is een sociale ontmoetingsplaats waar alle culturen welkom zijn en de koks uitsluitend werken met halal geslacht vlees.

Je kunt dit alleen via een telefonische reservering doorgeven, dus niet bij het online reserveren.

Indien u te laat of verhinderd bent, kunt u dit telefonisch doorgeven via het telefoonnummer van de locatie waar u heeft gereserveerd. Telefoonnummer MFA Het Kruispunt : 013 – 46 83 857 Telefoonnummer MFA De Symfonie : 013 – 45 53 800 Telefoonnummer MFA De Poorten : 013 – 46 49 210

Ja, uw ervaring, kennis, vaardigheden, talenten en kwaliteiten zijn altijd welkom bij Resto-013. Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de manager van Resto-013 Huub Glas via e-mail: info@resto-013.nl. Zie ook onderstaande informatie.

Resto-013 zet zich met name in voor mensen met een zeer beperkt inkomen. Er wordt gewerkt met een bescheiden aantal professionals, dit om de kosten te drukken. De drijvende kracht achter de Resto-avonden zijn de vrijwilligers. Zij werken samen met onze professionals in de keuken, dekken de tafels, maken de ruimte gezellig en verzorgen mede de publiciteit en weekagenda.

Vrijwilligers vormen een heel belangrijke groep binnen Resto-013. We bieden hen een veilige, rustige plek om vanuit hun persoonlijke situatie en individuele wensen te kunnen werken. Resto-013 biedt een zinvolle en leerzame tijdsbesteding aan binnen een gezellig team. Er zijn ongeveer 40 vrijwilligersplaatsen, waardoor er gemiddeld zeven tot negen vrijwilligers per avond actief kunnen zijn. De vrijwilligers eten samen met de gasten aan dezelfde tafel en zijn vrijgesteld van kosten voor de maaltijd.

Resto-013 biedt leer- en werkplekken voor jongeren en oriëntatietrajecten voor werkzoekenden. Tevens is Resto-013 voor werknemers een ideale plek om als vrijwilliger hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Wij zijn trots op onze vrijwilligers en op onze koks, die op professionele wijze de vrijwilligers begeleiden en het beste uit hen weten te halen. Resto-013 heeft een jarenlange intensieve relatie met alle Tilburgse organisaties die zich sterk maken voor mensen met een (te) laag inkomen.